Mainiokoti Arwola Nokia

previous arrow
next arrow
Slider

Mainiokoti Arwola  Nokia sijaitsee Keskisen alueella Pyhäjärven kauniissa rantamaisemissa. Meille voivat tulla asumaan ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevat ikäihmiset. Kotimme on tunnelmallinen ja viihtyisä.   

Näin asut meillä

Osaava henkilökuntamme on läsnä kellon ympäri. Autamme asukkaitamme ylläpitämään mielekästä ja omannäköistä elämää. Kunnia-asiamme on asukkaidemme arvostava kohtaaminen. Kotimme arki on täynnä elämää. 

Meille asukkaaksi?

Mainiokoti Arwolaan voi tulla asukkaaksi eri kunnista ja kaupungeista, sopimalla asiasta oman paikkakunnan sosiaalityöntekijän kanssa, palvelusetelillä tai itse maksaen.  Olet oikeutettu Kelan etuuksiin,  kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Kodissamme on avara ruokasali,  kaksi ryhmäkotia, viihtyisät  oleskelutilat sekä sauna. Olemme suunnitelleet kaikki tilat vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Meillä on suuri turvallinen piha sekä viihtyisä terassi asukkaidemme oleskelua ja virkistystä varten. Jokaisella asukkaalla on oma viihtyisä huone kylpyhuoneella. Huoneen saa sisustaa omilla kalusteilla mieleisekseen. 

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee luonnonkauniilla alueella Pyhäjärven kauniissa rantamaastossa.

Tulo-ohjeet

Nokian keskustasta 4 km.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Ulkoilemme asukkaidemme kanssa päivittäin omalla pihalla tai lähiympäristössä. Asukkaamme ovat tyytyväisiä ja viihtyvät hyvin. Vierailevia esiintyjiä käy säännöllisesti kodissamme. Arkemme on toiminnallista ja kodikasta. Järjestämme kodissamme myös päivätoimintaa. Lue lisää päivätoiminnasta >>

Henkilöstö

Ammattitaitoinen ja lämmin henkilöstömme on paikalla ympäri vuorokauden. Laadimme jokaiselle asukkaallemme henkiökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman.

Tervetuloa tutustumaan!