Mainiokoti Herttua

PlayPause
Slider

Mehiläinen on avannut maaliskuussa 2020 Helsingin Herttoniemeen täysin uudenlaisen ikääntyneiden palvelukodin lähipalvelukeskus Hertsin yhteyteen, kauppakeskuksen yläpuolelle.

Näin asut meillä

Tarjoamme kodissamme ikääntyneille yksilöllistä hyvää elämää kehittyvässä kaupunkiympäristössä. Ikääntyneiden palvelut sulautuvat luontevasti osaksi muuta kasvavaa palvelutarjontaa. Erinomaiset kulkuyhteydet mahdollistavat hyvin omaisten osallistumisen läheistensä arkeen.

Meille asukkaaksi

Mainiokoti Herttuaan voi tulla asukkaaksi kaupungin ostopalvelusitoumuksella, palvelusetelillä  tai  yksityisenä asiakkaana. Kaikissa tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Palvelukoti Herttuaan tulee 60 paikkaa tehostettua palveluasumista. Palvelukoti Herttua avautuu kahteen kerrokseen ainutlaatuiselle paikalle – lähipalvelukeskus Hertsin kauppakeskuksen yläpuolelle. Samalle tasolle rakennetaan myös viihtyisä ulkoilupiha sekä kolme asuinkerrostaloa. Valmistuttuaan ikääntyneiden palvelukoti Herttua on uniikki keidas urbaanissa asuinympäristössä, jossa kahvilassa poikkeaminen läheisten seurassa onnistuu sisätiloissa ja samassa yhteydessä voidaan hoitaa esimerkiksi apteekkiasiat.

Kodin ympäristö

Palvelukodista tulee olemaan suora kulku lähipalvelukeskuksen, joten kaupat, kahvilat ja muut palvelut ovat vaivattomasti saavutettavissa. Myös metroasemalle pääsee kulkemaan sisäkautta, toteaa myyntijohtaja

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Hoivakodissa asukkaat saavat elää yksilöllistä ja omannäköistään elämää ja osallistua yhteisen toiminnan suunnitteluun. Asioiden yhdessä tekeminen on tärkeää niin arjessa kuin juhlapäivinäkin. Myös yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa on meille tärkeää.

Henkilöstö

Välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme on asukkaidemme arjessa läsnä ympäri vuorokauden. Laadimme jokaiselle asukkaalle henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman ja nimeämme omahoitajan.