Mainiokoti Karkkila

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Mainiokoti Karkkilassa haluamme tarjota asukkaillemme elämänmakuisen arjen, jossa he kokevat turvallisuutta, luottamusta ja saavat elää ympäristössä, joka tuntuu omalta kodilta. Meillä voivat asua ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa tarvitsevat ikäihmiset. Lisäksi meillä on lyhytaikaista asumispalvelua tilapäiseen tarpeeseen, kuten omaishoitajan vapaapäivien ajaksi.

Näin asut meillä

Asukkaamme voivat sisustaa huoneensa omilla tavaroillaan ja huonekaluillaan, tarvittaessa me avustamme hankinnoissa. Mainiokodissamme on 4 erillistä ryhmäkotia. Kussakin ryhmäkodissa on omat oleskelu- ja ruokailutilat sekä terassi tai parveke. Oma kokkimme valmistaa talossa maistuvaa kotiruokaa. Kotimme suunnittelussa on huomioitu muistisairaiden ja liikuntarajoitteisten asukkaiden erityistarpeet sekä ympäristönäkökulmat.

Meille asukkaaksi?

Kuulostaako Mainiokoti Karkkila kodilta, jossa sinä tai omaisesi haluaisi asua? 

Voit tulla meille asukkaaksi kunnan sijoittajan kautta, palvelusetelin turvin tai itse maksaen. Kaikissa näissä tapauksissa olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Meillä on 62 valoisaa asukashuonetta neljässä ryhmäkodissa kahdessa kerroksessa. Tilavat asukashuoneemme ovat yhden hengen huoneita, mutta ne soveltuvat hyvin myös pariskunnille sekä lyhytaikaista hoitoa tarvitseville henkilöille.Talossamme on yhteinen iso sauna ja pesuhuone, monitoimitila sekä turvallinen ja esteetön piha-alue.

Kodin ympäristö

Mainiokoti Karkkila on lämminhenkinen hoivakoti Karkkilan keskustassa Huhdintiellä, terveyskeskuksen vieressä. Kaikki palvelut ovat kotimme lähellä.

Tulo-ohjeet

Sijaitsemme Karkkilan keskustassa, terveysaseman vieressä.

Vapaa-aika ja järjestetty ohjelma

Läheiset ovat myös tervetulleita viettämään meille aikaa esimerkiksi päiväkahville ja yhteisiin virkistyshetkiin. Teemme paljon yhteistyötä eri tahojen ja vapaaehtoisten kanssa. Meillä on yhteistyökumppaneittemme järjestämää ohjelmaa useita kertoja viikossa. Tiloissamme pidetään myös vauvamuskaria kerran viikossa, johon asukkaamme voivat halutessaan osallistua. Tassuterapeutti Thelma vierailee säännöllisesti kodissamme. Kotimme tapahtumia voit seurata myös Facebookissa >>  

Henkilöstö

Lämmin ja välittävä henkilöstömme huolehtii asukkaidemme hoivasta ja sairaanhoidosta yksilöllisesti. Huomioimme kunkin asukkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet yhteistyössä läheisten kanssa. Laadimme kotimme asukkaille henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman. Asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.