Mainiokoti Puntari

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Mainiokoti Puntari on virikkeellinen ja yhteisöllinen koti Lahdessa aivan keskustan tuntumassa. Meillä on eri asteista palveluasumista aina lyhytaikaisesta tarpeesta ympärivuorokautiseen palveluasumiseen.

Meille voi tulla asumaan myös kevyemmillä palveluilla. Kotihoidon palveluseteli käy meillä. Kysy lisää vapaista palveluasunnoista suoraa yksikön johtajalta Anu-Maija Koskiselta p. 040 169 4352.

Näin asut meillä

Mainiokoti Puntari on viihtyisä hoivakoti, jossa asukkaamme asuvat omissa tilavissa asunnoissaan. Kaikki kotimme tilat ovat esteettömiä ja soveltuvat niin muistisairaille kuin kevyempää palveluasumista tarvitseville asukkaille. Meiltä löytyy tilavia huoneita keittomahdollisuuksineen palveluasukkaille ja pariskunnille. Mainiokoti Puntari sijaitsee Lahden keskustassa samassa kiinteistössä Sykkeen kauppakeskuksen kanssa.

Meille asukkaaksi?

Mainiokoti Puntariin voi tulla asukkaaksi sopimalla asiasta kaupungin tai kunnan oman sosiaalityöntekijän kanssa tai itse maksavana asiakkaana. Meiltä voit kysyä asumista myös lyhytaikaisempaan tarpeeseen tai omaishoitajan loman ajaksi. Olet oikeutettu Kelan etuuksiin, kuten eläkkeensaajan asumis- ja hoitotukeen.

Kodit ja yhteistilat

Meiltä löytyy eri kokoisia asuntoja kahdesta eri kerroksesta. Kaikissa asunnoissa on keittiövarustelu ja lasitettu parveke. Talon alakerrasta löytyy lounasravintola. Kodissamme on kaksi lasitettua parveketta ja suojaisa piha, jossa asukkaamme voivat nauttia rauhassa ulkoilusta.

Kodin ympäristö

Kaikki palvelut ovat kotimme läheisyydessä. Sijaitsemme kauppakeskus Sykkeen kiinteistössä. Meillä on viihtyisä vehreä sisäpiha, jossa vietämme kesäisin leppoisaa aikaa.

Tulo-ohjeet

Sijaitsemme Lahden keskustassa kauppakesus Sykkeen välittömässä läheisyydessä.

Vapaa-aika ja järjestetty toiminta

Kodissamme kokoontuu erilaisia taide- ja harrasteryhmiä. Laulamme, liikumme, luemme lehtiä, keskustelemme uutisista, kuuntelemme musiikkia, muistelemme ja ulkoilemme asukkaidemme kanssa. Talossamme on hyvin varusteltu kuntosali. Kodin ulkopihalla järjestämme kesäisin mm. grillijuhlia ja konsertteja.

Henkilöstö

Koulutettu, välittävä ja ammattitaitoinen henkilöstömme on paikalla ympäri vuorokauden. Laadimme kaikille asukkaillemme henkilökohtaisen hoito- ja kuntoutussuunnitelman, asukas saa hänelle nimetyn omahoitajan.